Speciális vállalások

Az aquaREKO számára külön kihívás, olyan feladatok megoldása, amitől mások távol tartják magukat. Az alábbi feladatokat általában komplex szolgáltatás keretében vállaljuk, de igény szerint tudunk célgépet is biztosítani bérlet formájában, amennyiben Ön kívánja elvégezni!

Ideiglenes átemelés

Szennyvíz átemelést építünk ki és üzemeltetünk az Ön kívánságai szerint, akár csatorna rekonstrukció idejére, akár átemelők felújításához vagy havária helyzetek megoldására egészen 500 m3/h teljesítményig.

Műtárgytakarítás, víztelenítés, felületkezelés

Meglévő medencék, műtárgyak és munkagödrök víztelenítésével, takarításával és a betonfelületek felújítás előtti előkészítésével is foglalkozunk. 500 baros vizes mosónkkal minden "piszkos" helyzetből győztesen kerülünk ki. A szennyvíztisztító telepek levegőztető medencéinek időszakos kitakarításakor, célszerűen el tudjuk végezni a levegőztető fejek és membránok állapotellenőrzését, tisztítását és a teljes vezeték hálózat regenerálását is. Amennyiben igényként merül fel, a meghibásodott levegőztető elemek pótlását is elvégezzük.

Kőagyag és betoncsövek magfúrása

300 mm-nél nagyobb átmérőjű beton, vasbeton és kőagyag csövekre képesek vagyunk oldalági rákötéseket magfúrással megvalósítani. Ez az igény elsősorban ott merül fel, ahol az új csövet a régi csatornafalba méretpontosan kell beilleszteni speciális bekötőcsonkkal. Az általunk alkalmazott befogónyereggel nagypontosságú, 45°-os oldalági bevezetéseket tudunk készíteni. Igény esetén a fúrás megvalósításához szükséges finomító földmunkát is elvégezzük.

Bélelt és műanyag aknák

Cégünk felkészült a betonelem gyártók kínálatához igazodó műanyag fenékbélelő elemek és körbe betonozható aknabetétek készítésére is. Ezeken felül duplafalú vasalható és betonnal kiönthető tartályokat és aknákat is gyártunk és telepítünk megrendelőink részére.

Egyedi vasbeton födémek gyártása

Nagyméretű átemelő aknák, műtárgyak felújítása esetében előfordulhat, hogy helyszíni zsaluzásra nincs lehetőség. Amennyiben egyedileg legyártott födémre lenne szüksége, forduljon bizalommal hozzánk. A födémeket fióktelepünkön gyártjuk le és szükség szerint normál vagy útvonal engedélyes gépjárművel a helyszínre szállítjuk, majd a helyére daruzzuk.

Műtárgyak és használaton kívüli létesítmények bontása

Vasbeton, beton, falazott vagy acélszerkezetű mélyépítési műtárgyak és kapcsolódó kiszolgáló épületek építése és felújítása mellett, régi vagy elhasználódott létesítmények bontására is megoldást kínálunk. Szükség szerint egyeztetünk a meglévő közművek üzemeltetőivel, intézzük a lecsatlakoztatásokat, elbontjuk és átadjuk az épületen belüli gépészeti és villamos berendezéseket, majd lebontjuk az építményt és alakító földmunkával újrahasznosíthatóvá tesszük a területet.  A megmaradó törmeléket igény szerint válogatjuk és daráljuk. Önnek csak a kívánt végcélt kell meghatároznia!

Telefon: 30 620 5611